Llibre del mes de secundària i batxillerat (Desembre 16-17)

paloma-quejica

La paloma quejica

Ressenya del llibre

Hi ha persones que mai estan contentes amb el seu destí. Es queixen a la mínima oportunitat que tenen de fer-lo: si plou, si fa sol, perque estan soles, perquè estan acompanyades…com és el és el cas del colom protagonista. Aquesta història és una analogia realitzada per Immanuel Kant que simbolitza el vol de les idees per sobre del món fins perdre el contacte amb la realitat.

Sobre l’autor

Immanuel Kant (Königsberg, Prusia, 1724 – Königsberg, Prusia, 1804) va ser un filòsof prussià de l’època de la il·lustració. Va ser el principal representant del criticisme i precursor de l’idealisme alemany, vinculat amb el moviment romàntic. Està considerat com un dels filòsofs més importants de l’Europa moderna i de la filosofia universal.

Josep Muñoz Redón (Sant Sadurní D’Anoia, 1957) és un professor i divulgador de filosofia català. També col·labora de forma habitual en diversos mitjans de comunicació. Algunes de les seves obres són: Tristes tópicos : contra algunos clichés de la vida cotidiana, No tinc temps per pensar : (ni gairebé per llegir) o Good bye, Platón : filosofía a martillazos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s