La maleta viatgera ja és aquí!

En Pepo, la mascota de la biblioteca, ens avisa que les maletes ja han arribat a les classes d’Educació infantil i primer cicle de primària!

pepo-castanada2

Hola Pepo! Ens podries explicar què és una maleta viatgera?

 D’acord! A veure… una maleta viatgera és una maleta plena de llibres molt interessants. Cada classe en  té una d’especial. I cada setmana les maletes visiten la casa d’un nen diferent.

 Què hi ha dins de la maleta?

 Dins de la maleta hi ha:

  • 4 contes de temàtiques diferents: un conte popular, un llibre de coneixements, un conte de fantasia i un conte d’emocions.
  • 1 llibreta on trobareu les instruccions de la maleta viatgera i el llistat amb els llibres. A més a més, en aquesta llibreta el nen o la família podrà escriure, explicar o dibuixar allò que més li ha agradat de la maleta viatgera.

 I com podrem  aconseguir la maleta?

 Cada classe tindrà la seva maleta i cada dijous el mestre deixarà la maleta a un nen que la tindrà tota la setmana. El dimecres de la setmana següent la maleta haurà de tornar a la classe per poder anar a una altra casa.

 I Pepo, quines són les condicions d’ús i el temps de préstec?

 El préstec serà d’una setmana, començant pel dijous fins al dimecres. I les condicions d’ús són molt senzilles: tractar amb molta cura els llibres i no perdre’n cap!

Moltes gràcies Pepo!

Ai, se m’oblidava…. A finals de curs ens llegirem totes les llibretes amb comentaris, dibuixos i recomanacions que deixareu. I sabeu què? Farem un a llista amb el llibre que més ha agradat a cada classe i la publicarem al blog de la biblioteca. Adeu nois!

Fins aviat, Pepo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s