Octubre 16 – 17 (Infantil)

equip

Infantil

Estem tots al mateix equip?

Ressenya del llibre

Un nen i una mare seuen al parc, quan el nen fa una pregunta: “Mare, la vida, és una cursa? I quan va començar, amb qui ha de competir, què passa si perd…” Un conte on el missatge és que la vida no és una cursa, sinó un viatge. I el més important és viure’l, tot gaudint del present.

Sobre l’autor

Jamie Lee Curtis (Los Ángeles, California, Estats Units, 1958) és una actriu de cinema i escriptora de llibres infantils, filla de l’actriu de Hollywood Janet Leigh. En relació a la seva tasca com actriu va guanyar diversos guardons, com ara Globus d’or, un premi Emmy i un premi Bafta. Com escriptora ha estat autora de nombrosos llibres infantils, com ara: Com m’agrado : un llibre per deixar anar l’autostima, Cuéntame otra vez la noche que nací o Hoy me siento tonta y otros estados de ánimo.

Laura Cornell és una il·lustradora estadounidenca, especialitzada en llibres per a infants. Algunes de les seves obres són: Quan jo era petita : els records d’una nena de quatre any, Torna’m a explicar la nit que vaig néixer o ¿Dónde van los globos? : un misterio de altura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s