Iniciem el curs!

infantil

El día 12 de setembre comença el curs escolar i per celebrar-ho us proposem alguns llibres on l’escola és la protagonista!

no tinc por de l'escola

La Júlia i en Pau no poden dormir, perquè demà començaran a l’escola i estan molt neguitosos… Vols saber més coses sobre aquest llibre? Clica en aquest enllaç.

la meva escola

En Joan, en Pere, l’Isabel i la Maria van a la mateixa escola. En aquest llibre ens expliquen com és la seva escola, les persones que hi treballen, les coses que hi fan…. Vols saber més coses sobre aquest llibre? Clica en aquest enllaç.

52_portada-menjador

Et quedes a dinar a l’escola? Com en Roc. I el menjar se’t fa bola a les galtes? Com a en Linus… Vols saber més coses sobre aquest llibre? Clica en aquest enllaç.

estimada susi, estimat paul

En Paul i la Susi són amics de ja fa molts anys, i sempre han anat junts a escola. Però ara els pares d’en Paul tenen una nova feina fora de Viena, cosa que allunya en Paul i obliga els dos amics a parlar-se per carta… Vols saber més coses sobre aquest llibre? Clica en aquest enllaç.

la decisió d'emma

L’Eva és nova a l’escola i vol dominar tota la classe. Però l’Emma i els seus amic no estan disposat a deixar-se trepitjar. Estan tips de bromes pesades, humiliacions i cops. A més, sembla que els professors no s’adonin de res… Vols saber més coses sobre aquest llibre? Clica en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s