Llibre del mes de secundària i batxillerat (Setembre 14 – 15)

[ESO]No demanis llobarro fora de temporada

No demanis llobarro fora de temporada

Ressenya del llibre

En Joan Anguera, àlies Flanagan, és un detectiu privat. Molt privat. Privat, per exemple, de la llibertat de moviments dels seus col·legues adults. En Philip Marlow, alguna vegada va haver d’ajornar la detenció d’un criminal perquè tenia un examen? Li ordenava la mare del Sam Spade al seu fill, quan estava amb un client, que es rentés les mans? Tot això, i més coses, li passen al Flanagan.

Sobre l’autor

Andreu Martín, nascut a Barcelona a l’any 1949, és un escriptor i guionista de còmic i cinema. Està considerat com un dels mestres de la novel·la negra espanyola i ha rebut una gran quantitat de premis literaris per les seves obres. Alguns dels seus llibres són Bellísimas personas, Un diablo en el juego de rol, Amb els morts no s’hi juga o El carter truca mil vegades.

Jaume Ribera, nascut a Sabadell al 1953, va ser un guionista de còmic per a l’editorial Bruguera i un escriptor de novel·les policíaques. És conegut per ser el coautor, juntament amb Andreu Martín de la saga de novel·les del jove detectiu Flanagan

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s